Appartement te koop

375000€

2 slaapkamers 90 vierkante meters

Immoweb code : 11183780
Immoweb code : 11183780

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
90 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Prachtig appartement met 2 slaapkamers op unieke locatie.

Dit appartement is gelegen op een unieke locatie in het centrum van Wemmel en maakt deel uit van een geheel van meerdere wooneenheden. Openbaar vervoer, scholen en winkels zijn op wandelafstand. Het appartement heeft een gunstige EPC score en is instapklaar. We nemen de trap naar boven en komen binnen langs de inkomhal (3m²) waar we ook het gastentoilet vinden. Lopen we rechtdoor dan komen we in de ruime woonkamer (33m²) Deze geeft toegang tot de open keuken (9m²) die functioneel uitgerust is met kookplaat, dampkap, vaatwasser, dubbele spoelbak, oven, combi-oven en een vaatwasser.Naast de keuken vinden we een berging (5m²) met aansluiting voor wasmachine en droogkast. Het appartement is voorzien van 2 ruime kamers (11m², 17m²) en een ruime badkamer (7m²). Deze is uitgerust met douche, dubbele wastafel en toilet. Een extra voordeel aan dit appartement is het terras (9m²) dat noord/oost is georiënteerd.

Je hebt de mogelijkheid om een staanplaats van 20.000€ of een garagebox van 35.000€ mee aan te kopen zonder verplichting.

Ben je opzoek naar een instapklaar appartement met een gunstig EPC op een toplocatie? Aarzel dan niet om een bezoek te plannen. Ook voor investeerders is dit een prachtig appartement.

Neem contact op