Appartement te koop

2 slaapkamers 70 vierkante meters

Immoweb code : 10868074
Immoweb code : 10868074

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
70 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 5

Omschrijving

Instapklaar appartement - Kerkstraat Wenduine

Dit knusse appartement met twee slaapkamers is gelegen in residentie Ramses II te Wenduine. U bevindt zich centraal de Kerkstraat, vlakbij alle winkels en dit op amper een 200m van het strand.

Het appartement is ontworpen met oog voor functionaliteit en esthetiek. De woonkamer is een gezellige ruimte met veel natuurlijke lichtinval, waardoor het een aangename plek is om te ontspannen. De open keuken is volledig uitgerust met moderne apparatuur en biedt voldoende opbergruimte.

De twee slaapkamers zijn ruim en bieden voldoende plaats voor een tweepersoonsbed en kasten. De badkamer is voorzien van een ligbad en een wastafel. Daarnaast is er ook een apart gastentoilet voor extra comfort en handige berging in het appartement.

Kortom, dit appartement in residentie Ramses II biedt een standaard en comfortabele woonomgeving in het mooie Wenduine. Met twee slaapkamers, een bewoonbare oppervlakte van 70 vierkante meter en een gunstige ligging, is dit een ideale woning voor wie op zoek is naar een gezellige plek aan de Belgische kust.

Neem contact op