Appartement te koop

695000€

4 slaapkamers 125 vierkante meters

Immoweb code : 11233209
Immoweb code : 11233209

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
125 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 6

Omschrijving

HOEK Dijk en Arendlaan Eden Roc 6e verd. Westende

Omwille van de chaos bij het immokantoor betreffende de advertentie van ons appartement (verkeerde prijs, adres, foto's en specificaties!), hebben we beslist het zelf te koop aan te bieden, enkel via Immoweb en zonder makelaars.

Het volledig bemeubelde en instapklare appartement biedt een heilzaam vakantieverblijf of een comfortabele permanente bewoning. De foto's spreken voor zich.
Zet in lente en zomer de terrasdeuren van de kamers open en je zit bijna de hele dag in de zon, uit de wind en je laat zand op het strand.
In twee slaapkamers staan aan elkaargebonden eenpersoonsbedden die, losgemaakt, in verschillende opstelling kunnen geplaatst worden.
De (oranje) kamer aan de achterzijde kan met aanwezige zelfopblaasbedden als slaapkamer gebruikt worden of zonder als office/kunstatelier bij permanente bewoning.
Lucht en zee versmelten in een onmetelijke blauwe of grijze wijdte. Zee, een trouwe gezel, altijd daar, op en neer, keer op keer. Een wisselend schouwspel, kabbelend of woest beukend.
En op het einde van de dag, een wandeling op de waterlijn, begeleid door de spectaculair ondergaande zon. En dan de dijktrap op en je staat zo in je appartement, via je gepantserde voordeur

Neem contact op