Appartement te koop

* 225000€

1 slaapkamer

Immoweb code : 10818684
Immoweb code : 10818684
*exclusief belastingen

Overzicht

1 slaapkamer
Verdieping : 1

Omschrijving

Prachtig nieuwbouwappartement met zuidgericht terras

Mooi appartement in kleinschalig nieuwbouwproject van slechts 4 appartementen dat gerealiseerd wordt vlak bij het centrum van Wijnegem, een lokaal parkje met speeltuigen, het Wijnegem Shopping Center en de ring van Wijnegem, met vlotte verbinding naar Antwerpen met zowel bus als tram.
Ruime leefruimte die door middel van een grote schuifraam verbonden is met het mooie, zuid-georiënteerde terras van 5,6 x 2m. Afzonderlijk toilet. Berging vlak bij de open keuken. Ruime slaapkamer van 4 x 3m met rechtstreeks daaraan verbonden badkamer met inloopdouche. Gemeenschappelijk meter- en vuilnislokaal op het gelijkvloers.
Afwerking volledig naar keuze van u als koper.
Extreem energiezuinig met E-peil 15 en belangrijke fiscale voordelen als gevolg. Standaard uitgerust met zonnepanelen, vloerverwarming, individueel ventilatiesysteem met warmterecuperatie, volledig uitgeruste keuken, regenwaterrecuperatie enz..
Comfortabel bereikbaar via hydraulische lift. Private carport achter het gebouw (verplicht bij aan te schaffen, 20.000 Euro). Gemeenschappelijke fietsenberging en volledige afwerking van alle gemeenschappelijke aspecten (o.a. schilderen van inkomhal, natuurstenen bekleding op trap, aangelegde oprit, buitenverlichting e.d.) inbegrepen. Te voet en met de fiets rechtstreeks toegang tot achtergelegen voetgangersstraat.
U koopt rechtstreeks van ons als bouwheer met een groot aantal referenties in de buurt. Zie ook www.geysvastgoedprojecten.be.

Neem contact op