Appartement te koop

220000€

1 slaapkamer 100 vierkante meters

Immoweb code : 11163789
Immoweb code : 11163789

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
100 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Duplex-kantoor om te vormen tot gezellig loft-appartement in

Dit gezellige en charmante duplex- kantoor (vergunning voor omvorming naar appartement) bevindt zich in het oude, herbestemde ‘Don Bosco schoolgebouw’ te Willebroek. Het gebouw werd volledig gerenoveerd in 2013 met behoud van heel wat authentieke elementen. De speelplaats werd omgetoverd tot een gemeenschappelijke tuin met vijver.
Indeling

Het pand beschikt over grote ramen die veel natuurlijk licht binnenlaten en een mooi uitzicht bieden op het binnengebied. De ruimte heeft een open plattegrond waardoor het mogelijk is om uw eigen indeling te creëren en uw eigen persoonlijke stijl toe te passen. De huidige kantoorruimte beschikt reeds over voorzieningen voor elektriciteit, verwarming en toilet, waardoor u tijd en geld bespaartbij het converteren van de ruimte. Een badkamer en keuken zijn momenteel nog niet aanwezig in het pand en zullen zelf nog geplaatst moeten worden. Een extra troef is de parkeerplaats die reeds inbegrepen is in de verkoopprijs.

Omgeving

Gesitueerd in een rustige en bruisende omgeving en dicht tegen belangrijke invalswegen zoals de A12. Openbaar vervoer op wandelafstand.
Deze buurt heeft een waaier aan voorzieningen, zoals kinderopvang, scholen, winkels, supermarkten, speel-, sport- en recreatiefaciliteiten.
voor meer info www.quares.be

Neem contact op