Appartement te koop

319000€

3 slaapkamers 184 vierkante meters

Immoweb code : 11192665
Immoweb code : 11192665

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
184 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Appartement met loftgevoel en ruim dakterras

Toestand:
Welkom bij dit unieke en stijlvolle appartement met een loftgevoel, gelegen in Willebroek. Met een eigentijdse inrichting en hoogwaardige afwerkingen, biedt dit pand een harmonieuze combinatie van modern comfort en authentieke charme. Bij het betreden van het appartement word je begroet door een open en lichte leefruimte met grote raampartijen die zorgen voor overvloedig natuurlijk licht. Het appartement beschikt over airconditioning in zowel de woonkamer als de slaapkamers, waardoor je het hele jaar door kunt genieten van een aangenaam binnenklimaat. Een van de meest opvallende kenmerken van dit appartement is het uitgestrekte terras van maar liefst 150m². Dit buitengewone buitenverblijf biedt een panoramisch uitzicht op deomgeving en is de perfecte plek om te ontspannen, te entertainen en te genieten van de frisse lucht.

Indeling:
Gelijkvloers: gemeenschappelijke inkomhal
1ste verdieping: hal - toilet - keuken - berging - woonkamer - nachthal - slaapkamer - badkamer - slaapkamer - slaapkamer - terras

Terras:
Uniek terras van wel ruim 150m² met een westelijke oriëntatie waar het zeer aangenaam genieten is van de ondergaande zon en zicht op de achterliggende weilanden.

OPENHUIZENDAG OP 16/03 VAN 15u30 TOT 16u30

Neem contact op