Appartement te koop

429000€

3 slaapkamers 144 vierkante meters

Immoweb code : 11410301
Immoweb code : 11410301

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
144 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1
Virtueel bezoek

Omschrijving

Luxueus Appartement met 3 Slaapkamers, 2 badkamers en een...

Dit prachtige appartement op de eerste verdieping van een in 2011 gebouwd appartementsgebouw. Deze woning biedt alles wat u nodig heeft om comfortabel en modern te wonen.

Het appartement beschikt over een inkom met ruimte met vestiaire, een gastentoilet en een berging.
De grote woonkamer met open keuken is het hart van dit appartement. Dankzij de vele ramen valt er volop natuurlijk licht binnen. Verder beschikt het appartement over een slaapkamer met aangrenzende badkamer, 2 ruime slaapkamers en een tweede badkamer. De woonkamer geeft uit op het ruime terras met zonneluifel. Het appartement heeft 2 airco units en is uitgerust met domotica.

Op de kelderverdieping bevindt zich een afgesloten garage en een aparte bergruimte.

Op het gelijkvloers zijn er ook nog tal van faciliteiten voor de bewoners zoals een gezellige leeshoek, lounge met televisie, fitness, petanquebaan en zonnige binnentuin.
De residentie is voorzien van brede deuren zodat het appartement ook toegankelijk is voor rolstoelgebruikers. Er is een inwonende conciërge aanwezig in het gebouw. 

Dit is een unieke kans om te wonen in een stijlvol en functioneel appartement dat aan al uw wensen voldoet. Mis deze kans niet en plan vandaag nog een bezichtiging!

Renovatieplicht: nee

Neem contact op