Appartement te koop

2 slaapkamers 102 vierkante meters

Immoweb code : 10394319
Immoweb code : 10394319

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
102 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Classy en ruim appartement met zonnig terras.

Zodra je de zwart-witte dambordvloer van de inkomhal in dit goed onderhouden gebouw met de illustere naam Zodiaque ontwaart, weet je al: dit zit goed.
Dat gevoel zet zich onverminderd door op de tweede verdieping.
Na de gulle entree beland je in de genoeglijke, zalig lichte L-vormige living aan de voorzijde met zijn hoge plafonds en wanden met moulures die rechtsom uitmondt in een tussenhal met speels gewelfde wand. Deze heeft ingebouwde kastruimte en voert terug in de centrale hal naar de eerste slaapkamer die uitziet op het terras en het groen van de tuinen aan de achterzijde. Pick your choice: kinderkamer, home office of dressing?
Hiernaast de onberispelijke keuken met haar tijdloze metrotegels en moderne toestellen die je kunt opleuken met je eigen funky toetsen. Ze heeft een deur naar het zuid gerichte terras dat de volledige achterzijde beslaat. Lekker beschut en geknipt voor een ontspannend ontbijtje of een welverdiende apéro in de middagzon.
Rechts hiervan de ruime master met zijn praktische kastenwand, waar je zonder probleem een kingsize bed kwijt kan.
Hij grenst aan de smaakvolle badkamer met zijn strakke wanden in glasmozaïek, functionele handdoekdroger, lavabomeubel en royaal ligbad met glazen douchewand.
Een pluspunt is het aparte, hypermoderne toilet in de hal, waardoor je een privéruimte als badkamer niet met gasten hoeft te delen.
Een samenspel van licht, luxe en authenticiteit met als achtergrond de levendige metropool.

Neem contact op