Appartement te koop

235000€

3 slaapkamers 98 vierkante meters

Immoweb code : 11205773
Immoweb code : 11205773

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
98 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Instapklaar appartement met ruime slaapkamer en 2 kleinere (

Dit energiezuinige en goed onderhouden appartement vinden we in op de eerste verdieping van een rustig gebouw in een zeer residentiële woonwijk.
Het appartement heeft een ruime slaapkamer met terras, een tweede kleinere slaapkamer met volledige ingemaakte kastenwand en een derde kamer die zich perfect tot bureau, hobby- of babykamer leent.
Gelegen in de Oosterveldwijk, nabij diverse commerciële centra en met alle belangrijke invalswegen vlot bereikbaar biedt deze ligging een uitstekende mobiliteit!
Het kleinschalige gebouw wordt prima onderhouden door de bewoners (inwonende eigenaars). De gemeenschappelijke kosten bedragen 70 euro per maand en omvatten: reservefonds (€ 20/mnd), werkkapitaal algemene kosten (€ 50/mnd) omvattend de provisie voor water, minuterie en blokpolis .

Indeling:
Via de gemeenschappelijke inkomhal gaan we met de trap tot de eerste verdieping. We stappen binnen in de ruime hal met apart gastentoilet en vestiaire van waaruit we toegang hebben tot de woonkamer welke zeer veel daglicht geniet. Aansluitend vinden we de keuken die voorzien is van een combi-oven, kookplaat, dampkap, koel- en vrieskast, vaatwasser, dubbele gootsteen en heel wat bergruimte.

Verder heeft het appartement drie slaapkamers, waarvan de 2 kleinste zijn uitgerust met ingemaakte kasten. Aan de grootste slaapkamer is er een terras.
De badkamer is voorzien is van een lavabomeubel en een ligbad met douchewand.

Samengevat:
- Instapklaar appartement m

Neem contact op