Appartement te koop

199000€

3 slaapkamers 89 vierkante meters

Immoweb code : 11246944
Immoweb code : 11246944

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
89 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Op te frissen 3 slaapkamer appartement (89m²) te koop!

Op te frissen 3 slaapkamer appartement (89m²) te koop!

Locatie: Dit appartement staat te koop aan de Maurice Serletstraat in Wilrijk op enkele minuten van De Bist. Op wandelafstand vinden we winkels, scholen en openbaar vervoer. Het centrum van Antwerpen is ook vlot bereikbaar, alsook invalswegen (A12 en E19).

Omschrijving: Aan de Maurice Serletstraat in Wilrijk, vinden we dit appartement te koop. Bij het betreden van het appartement komen we terecht in de inkomhal, die toegang geeft tot alle ruimtes. Vooraan vinden we de ruime woonkamer en eetkamer. Hiernaast bevindt zich de gesloten te vernieuwen keuken. Achteraan bevinden zich de 3 slaapkamers. De masterbedroom heeft nog een klein terras. De badkamer beschikt over een bad en enkele wastafel. Tot slot zijn er nog 2 kelderbergingen aanwezig.

Bijzonderheden:
- Centrale locatie in Wilrijk
- 3 volwaardige slaapkamers
- Kelder aanwezig
- EPC label C
- Bewoonbare oppervlakte 89 m² cfr. EPC
- P&G-score A

Bent u op zoek naar een appartement of ander vastgoed te koop in Wilrijk? Of wenst u een gratis schatting van uw eigendom of uw eigendom te koop te stellen? Bij Heylen Vastgoed staan wij steeds klaar om u verder te helpen bij al uw vragen over vastgoed.
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Neem contact op