Appartement te koop

385000€

3 slaapkamers 100 vierkante meters

Immoweb code : 11323870
Immoweb code : 11323870

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
100 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Instapklaar appartement (100 m²) met 3 slaapkamer en terras

Instapklaar appartement (100 m²) met 3 slaapkamer en terras (13 m²) in Wilrijk.

De centrale ligging nabij het dorpscentrum maakt dat het pand een uitstekende mobiliteitsscore behaalt. Zo bereik je de snelweg en andere verbindingswegen in een mum van tijd. Verder is het openbaar vervoer alomtegenwoordig en ook aan velo-stations is er geen gebrek in de nabije omgeving.

Het appartement bevindt zich op de tweede verdieping van een kleinschalig gebouw van 2 hoog. Het pand is nieuw gebouwd in 2023, wat betekent dat het aan alle huidige normen voldoet en er geen grote werken meer nodig zijn. Het dak is geïsoleerd, de elektriciteit is conform en de ramen zijn voorzien van dubbel hoogrendementsglas in PVC.

Het appartement beschikt over een lichtrijke woonkamer met open, volledig geïnstalleerde keuken, goed voor een totale oppervlakte van maar liefst 53 m². Je hebt van hieruit toegang tot het terras (13 m²) met noord-oost-oriëntatie. De 3 volwaardige slaapkamers zijn 10 m², 15 m² en 22 m² groot. De badkamer (7 m²) is voorzien van een handdoekdroger, lavabomeubel, inloopdouche en wc. Verder zijn er nog een tweede, aparte wc en berging/wasplaats (4 m²) aanwezig in het appartement.

Bruikbare vloeropp. 100 m² ref.: bruto vloeropp. EPC-certificaat. Voor meer info of een gratis schatting surf naar www.hansimmo.be

Neem contact op