Appartement te koop

220000€

2 slaapkamers 91 vierkante meters

Immoweb code : 11334100
Immoweb code : 11334100

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
91 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Te renoveren 2 slpk appartement (91m²) met 2 staanplaatsen o

Te renoveren 2 slpk appartement (91m²) met 2 staanplaatsen op toplocatie te Wilrijk!

Ligging:
Op deze zeer rustige en groene ligging nabij Fort 7 en het 'Schoonselhof' treffen we een ruim 2- slaapkamer appartement van 91m². Vanwege de gunstige centrale ligging zijn zowel winkels/scholen/openbaar vervoer/invalswegen/ ed. meer meteen bereikbaar en/of op wandel- fietsafstand.

Omschrijving:
We betreden het appartement op de tweede verdieping van een kleinschalig gebouw. De inkomhal geeft u de toegang naar alle ruimtes. Direct aan de inkomhal ligt het apart toilet. De woonkamer met veel lichtinval geniet van een open keuken. De keuken werd volledig vernieuwd in 2016 en is voorzien van hoogwaardige SMEG-apparatuur. Verderop in het appartement kom je bij de gedeeltelijk gerenoveerde badkamer. Hier zijn alle voorzieningen al getroffen, inclusief de water aansluitingen. De twee ruime slaapkamers (respectievelijk 13 m² en 14 m²) baden in daglicht dankzij hun zuidoostelijke oriëntatie. Een van de slaapkamers biedt zelfs toegang tot een heerlijk terras (6 m²) met een groen uitzicht. Tot slot heeft u de mogelijkheid om uw voertuig(en) veilig te parkeren in de garagebox en op de staanplaats.
Met een beetje extra aandacht voor de afwerking, wordt dit appartement een oase van rust in een gewilde buurt op een toplocatie.

Bijzonderheden:
- Top locatie
- Renovatieproject
- Garagebox + staanplaats
- Enkele beglazing
- Dak nog te vervangen
- Con

Neem contact op