Appartement te koop

249000€

3 slaapkamers 112 vierkante meters

Immoweb code : 11372436
Immoweb code : 11372436

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
112 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 4

Omschrijving

Ruim 3 slaapkamer appartement (112m²) incl staanplaats

Ruim 3 slaapkamer appartement (112m²) incl staanplaats

Locatie: Dit appartement staat te koop aan de Pastoor Bauwenslaan in Wilrijk op enkele minuten van De Bist. Op wandelafstand vinden we winkels, scholen en openbaar vervoer. Het centrum van Antwerpen is ook vlot bereikbaar, alsook invalswegen (A12 en E19).

Omschrijving: Aan de Pastoor Bauwenslaan in Wilrijk, vinden we dit appartement te koop. Het appartement is gelegen op de 4de verdieping (lift aanwezig). De centrale hal met apart toilet verschaft ons de toegang tot alle ruimtes. Vooraan vinden we de ruime woonkamer en eetkamer. Hiernaast bevindt zich de gesloten ingerichte keuken die al vernieuwd werd. Achteraan bevinden zich de 3 volwaardige slaapkamers. De masterbedroom heeft nog een terras van zo'n 3m² met zuidwest oriëntatie. De badkamer beschikt over een douche, lavabo en plaats voor een wasmachine en/of droogkast. Tot slot is er nog een kelderberging aanwezig, alsook een ondergrondse autostaanplaats.
Bijzonderheden:
- 3 ruime slaapkamers
- kelder aanwezig
- ramen met dubbele beglazing PVC, masterbedroom enkel glas hout
- inclusief autostaanplaats
- bewoonbare oppervlakte 112m² cfr. EPC
- P & G-score A

* stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Neem contact op