Appartement te koop

215000€

2 slaapkamers 75 vierkante meters

Immoweb code : 11372460
Immoweb code : 11372460

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
75 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Energiezuinig twee slaapkamer appartement te koop in Wilrijk

Energiezuinig twee slaapkamer appartement te koop in Wilrijk!


Ligging: Dit gerenoveerde appartement bevindt zich in een aangename en rustige wijk, met gemakkelijke toegang tot belangrijke invals- en snelwegen, openbaar vervoer en met op wandelafstand de Carrefour. Verschillende sportfaciliteiten zijn eveneens in de buurt terug te vinden.


Omschrijving: We betreden dit energiezuinig appartement via de trap, zo komt men terecht in de inkomhal dewelke ons toegang geeft tot alle andere ruimtes zoals de ruime leef-en eetruimte met open keuken en zuidgericht terras. De keuken is uitgerust met een elektrische kookplaat, microgolfoven, dampkap en voldoende kasten als opbergruimte. Tevens beschikt de keuken ook nog over een extra berging met aansluiting voor was- en droog en een frigo met diepvries. Verder verleent de inkomhal ons toegang tot de twee ruime slaapkamers gelegen aan de noordkant van het gebouw en de badkamer. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, toilet en lavabo. Tot slot beschikt het appartement nog over een kelderberging en een autostaanplaats die bij gehuurd kan worden aan 55 euro per maand.



Bijzonderheden:

- Energiezuinig appartement, EPC label B

- Zuidgericht terras

- Autostaanplaats €55/per maand

- Gunstige locatie! Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Neem contact op