Appartement te koop

2 slaapkamers 84 vierkante meters

Immoweb code : 11075309
Immoweb code : 11075309

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
84 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Rustig gelegen appartement in groene omgeving te Roodebeek

Dit zonnige appartement is gelegen op de 2de verdieping van een mede-eigendom die zich pal in het groen bevindt.
Het appartement bestaat uit 2 slaapkamers, een lumineuze leefruimte van 28m², keuken, badkamer met douche en lavabo en een apart toilet.
Vanuit de leefruimte is er toegang tot het zuidgeoriënteerd terras van 8m² dat uitkijkt op een groot grasveld met bomen.
Pal naast het appartement ligt de groene long de Gouden Vallei en het Roodebeekpark op wandelafstand. De bushalte Haagbeuken (STIB 29 - 42 - 45) ligt op 200m van het gebouw.
Deze bussen rijden richting de bushalte Roodebeek, het metrostation Roodebeek en Woluwe Shopping Center welke zich op 600m van het appartement bevinden.
De verbinding met Brussel is heel eenvoudig. Ook met de auto is het appartement eenvoudig te bereiken via de R0 en de Woluwelaan.
In de omgeving zijn er tal van basis-, middelbare- en internationale scholen. Maandelijkse lasten bedragen 130 EUR. Goede EPC-score.
Het appartement wordt momenteel verhuurd aan 805,67 EUR. Het appartement is vrij bij akte.
Pluspunten: Rustige & groene omgeving - Goed verbinding met Brussel & nabij openbaar vervoer - Ruim zuidgeoriënteerd terras - Energiezuinig.
Voor meer informatie, een bezoek of een GRATIS SCHATTING van uw eigendom, neem contact op met Bart via 0476 64 31 06 of [email protected].

Neem contact op