Appartement te koop

350000€

2 slaapkamers

Immoweb code : 11345596
Immoweb code : 11345596

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
Verdieping : 3

Omschrijving

2 slaapkamer appartement - Sint-Lambrechts-Woluwe

Eurofa presenteert een prachtig appartement gebouwd in 2009, met een oppervlakte van ongeveer 90m², gelegen op de 3e verdieping van een gebouw met lift in Sint-Lambrechts-Woluwe. Dit appartement biedt een ideale woonomgeving, met alle voorzieningen in de buurt, zoals winkels, scholen en openbaar vervoer, evenals gemakkelijke toegang tot de belangrijkste wegen.
De indeling van dit appartement is als volgt: een ruime hal met een apart toilet, die uitkomt op een lichte woonkamer met toegang tot een terras op het zuiden, een open ingerichte keuken en een aangrenzende bijkeuken. Het slaapgedeelte bestaat uit twee slaapkamers en een badkamer. De flat heeft ook een kelder en een overdekte parkeerplaats, zodat je er gemakkelijk en veilig kunt parkeren. De verwarming wordt verzorgd door een individueel gasgestookt systeem. De maandelijkse kosten voor mede-eigendom bedragen ongeveer €130.
Elektriciteit in overeenstemming - PEB: klasse C - n°202404250000677530013 - Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om een bezichtiging aan te vragen op [email protected].

*De vermelde informatie en oppervlakte zijn louter indicatief en houden geen enkele juridische verbintenis in.

Vertaald met DeepL.com (gratis versie)

Neem contact op