Appartement te koop

269000€

2 slaapkamers 76 vierkante meters

Immoweb code : 11411094
Immoweb code : 11411094

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
76 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Mooi appartement met balkon in een gebouw van 3 eenheden

Ontdek dit prachtige appartement (officieel 2 slaapkamers, maar zou zich meer lenen voor een grote configuratie met 1 slaapkamer) in een klein gebouw van amper 3 eenheden, ideaal gelegen in de stad Sint-Pieters-Woluwe!
De ligging biedt u een uitzonderlijke leefomgeving waar comfort, gemak en rust harmonieus samenkomen.

Toplocatie: Dompel jezelf onder in de onmiskenbare charme van Sint-Pieters-Woluwe, een wijk die gewild is vanwege zijn vriendelijke sfeer en onvergelijkbare levenskwaliteit.

Nabijheid van scholen: Voor gezinnen is gemakkelijke toegang tot een reeks hoogwaardige onderwijsinstellingen een echte troef.

Voorzieningen in de buurt: Moet u last-minute boodschappen doen of wilt u genieten van een avondje stappen in de stad? Winkels en alles wat u nodig heeft, liggen op slechts enkele minuten afstand.

Toegang tot parken en openbaar vervoer: Wilt u een frisse neus halen of gemakkelijk door de stad reizen? De prachtige parken en groene ruimten van de regio, evenals de goed ontwikkelde netwerken van het openbaar vervoer, staan ​​tot uw beschikking, zodat u ten volle kunt genieten van alles wat Brussel te bieden heeft.

Klein gebouw: Geniet van gemoedsrust met dit appartement gelegen in een klein gebouw van 3 eenheden, dat vereenvoudigd beheer en gecontroleerde kosten biedt voor een optimale levenskwaliteit.

Neem contact op