Appartement te koop

397000€

2 slaapkamers 100 vierkante meters

Immoweb code : 10988994
Immoweb code : 10988994

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
100 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1
Virtueel bezoek

Omschrijving

State-of-the-art nieuwbouwappartement met huge terras

Park Zuid, naar ontwerp van B-architecten, ligt net buiten het centrum van Wommelgem en omvat twee nieuwe straten, de Jos De Houwerstraat en de Jef Somersstraat, die op hun beurt verbonden worden met de bestaande Sint-Damiaanstraat.

Via de Sint-Damiaanstraat hebben bewoners alles binnen handbereik: van supermarkten, scholen, sportcentra, kleinhandelszaken tot de bank, het gemeentehuis of het postkantoor, en dat alles op fiets- of wandelafstand. De laatste 2 grote troeven zijn de uitstekende verbinding met Antwerpen dankzij de E313 én de onmiddelijke nabijheid van het domein Fort 2, dat bestaat uit het 19e eeuwse fort met park en grachten, een must voor cultuur- en natuurliefhebbers.

•?Centrum Wommelgem dus alles op wandelafstand
•?Schitterende lichtinval
•?Huge terras
•?Energiezuinig E45
•?Geen overburen
•?2 autostaanplaatsen mogelijk

Het appartement is gelegen op de 1e verdieping van een kleinschalig gebouw. De inkomhal verbindt de grote leefruimte aan de voorzijde met de slaapkamers aan de rustige achterzijde. De leefruimte is ingedeeld in living, eetkamer en open keuken. De hal leidt naar de 2 slaapkamers, de badkamer en het apart toilet. De badkamer omvat een bad met douche, een wastafel en een handdoekdroger.

Ondergronds voorziet een ruime kelder in extra bergruimte. U kan 2 ondergronde autostaanplaatsen aankopen aan € 22.000/plaats.

Maandelijkse kost: € 100/ maand (Onderhoud en elektr

Neem contact op