Appartement te koop

* 381500€

3 slaapkamers

Immoweb code : 11121909
Immoweb code : 11121909
*exclusief belastingen

Overzicht

3 slaapkamers
Verdieping : 1

Omschrijving

Domein Ullens | Nieuwbouwappartementen

Dit appartement maakt deel uit van het nieuwbouwproject Domein Ullens, gelegen in een groen domein op de hoek van de Vremdesteenweg en de Herentalsebaan, vlakbij centrum Wommelgem.

Het project wordt in verschillende fases gebouwd, en op dit moment zijn er nog enkele appartementen te koop in blok 3, en is de verkoop van blok 2 net opgestart. Blok 2 bestaat uit 12 appartementen.

Elk 3-slaapkamerappartement in dit project wordt zeer volledig afgewerkt en beschikt over een leefruimte met open keuken, een badkamer, een apart toilet, een berging en een terras (op het gelijkvloers met tuin) dat aansluit aan de leefruimte. Er zijn nog 3-slaapkamerappartementen beschikbaar zowel op het gelijkvloers, als op de eerste, tweede en derde verdieping (= dakverdieping). De afwerking en keuze van de materialen kan u volledig zelf bepalen.

De appartementen zijn toegankelijk met een lift die rechtstreeks verbonden is met de ondergrondse parking, waar ook autostaanplaatsen en extra kelderbergingen beschikbaar zijn.

Hebt u interesse in een appartement binnen dit project? Aarzel niet om ons te contacteren, wij bezorgen u graag de plannen!


Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op