Appartement te koop

229000€

2 slaapkamers 90 vierkante meters

Immoweb code : 11411359
Immoweb code : 11411359

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
90 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Prachtig appartement met 2 slaapkamers en terras op rustige

Intstapklaar appartement met 2 slaapkamers

Omgeving: Gelegen in een rustige woonwijk zonder doorgaand verkeer op enkele minuten fietsen van het sportpark Ruggeveld te Deurne en zijn groenen omgeving. Snelle verbinding via de centrale as Wijnegem - Borsbeek alsook via de op -en afrit van de autostrade Wommelgem. Terminus van tram 8 Op twee minuten wandelen, die u tot het centraal station brengt. De nabijheid van het Wijnegem shoppingcentrum is eveneens handig voor al uw inkopen.

Indeling: inkomhal, leefruimte, keuken, badkamer, twee slaapkamers, dressing, terras

Beschrijving: We betreden dit knap appartement via de inkomhal die ons naar de leefruimte met open keuken brengt. De geïnstalleerde keuken beschikt over eenkeramische kookplaat, oven, ijskast, afwasmachine en voldoende kastuimte.
In de inkomhal treffen we een handig ingemaakte kast met aansluiting voor uw wasser en droger. Aansluitend vinden we de badkamer voorzien van een bad/douche combinatie, wastafel en toilet.
Verder kunnen we de twee slaapkamers betreden, waarvan de master-bedroom beschikt over een vestiaire en een gezellig terras.

Bijzonderheden:

- Rustige ligging
- Gunstig EPC
- EK conform
- Dressing
- Rolluiken

opp. cfr EPC
Afmetingen zijn indicatief
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Neem contact op