Appartement te koop

285000€

2 slaapkamers 77 vierkante meters

Immoweb code : 11368911
Immoweb code : 11368911

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
77 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

prachtig appartement met zonnig terras in centrum Zedelgem

Bezoekdag op zondag 19 mei.

Ontdek dit prachtige appartement gelegen in het hart van Zedelgem. Het appartement is gelegen in de nabijheid van alle voorzieningen zoals scholen, openbaar vervoer, diverse winkels, grootwarenhuizen en gezellige horecagelegenheden. De centrale ligging zorgt voor een vlotte bereikbaarheid.

Bij het betreden van het appartement wordt u verwelkomd in een ruime inkomhal met een apart toilet en een handige wasplaats. De lichtrijke woonkamer is een uitnodigende ruimte, ideaal om te ontspannen en te genieten van gezellige momenten, met een open keuken die voorzien is van alle moderne gemakken. Het appartement beschikt over twee comfortabele slaapkamers.

Een van de hoogtepunten is het zonovergoten terras, waar u kunt genieten van de frisse lucht en de zonnestralen op elk moment van de dag. Met een uitstekende EPC-waarde biedt dit appartement niet alleen comfortabel wonen, maar ook een verantwoorde keuze op het gebied van energieverbruik.

Het appartement is op heden verhuurd en kan dus ook perfect dienen als opbrengsteigendom.

Deze fantastische kans op een toplocatie mag u niet missen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen. We kijken ernaar uit om u rond te leiden en u te laten zien wat dit prachtige pand te bieden heeft!

Neem contact op