Appartement te koop

329000€

2 slaapkamers 106 vierkante meters

Immoweb code : 11360402
Immoweb code : 11360402

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
106 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 4

Omschrijving

RECENT/ VLAK AAN DE JACHTHAVEN

In dit trendy gebouw nabij de Jachthaven in Zeebrugge vindt u dit prachtig appartement. Wooncomfort en openheid zijn hier de grote troeven!
Dit merkt u meteen op wanneer u de leefruimte betreedt van dit ruim appartement. Een mooie accentmuur in de zitgedeelte, open zicht en enorm veel lichtinval. Voldoende ruimte om gezellige hoekjes te creëren, gaat uw voorkeur uit naar een leeshoek of werkt u vaak van thuis,... hier heeft u deze mogelijkheid. Met zijn bijna 8m gevelbreedte heeft u een luchtig en open gevoel. Grenzend aan de eetplaats vindt u de open en volledig ingerichte keuken. Dit is een voorbeeld van een typische gezellige leefkeuken, voldoende werk- en opbergruimte met aan beide zijden kasten, ingericht met bar-element en stoelen. Het terras kan u betreden via de beide schuiframen. Deze loopt over de ganse breedte van het appartement. Hier kan u aangenaam vertoeven in de ochtend en vroege middagzon. Er is een elektrisch te bedienen zonneluifel, bestaande uit twee delen maar over de volledige breedte van het terras.
De mooie glazen deur scheidt de leefruimte met de hall. Er zijn twee ruime slaapkamers, beide ingericht met ingemaakte kasten. In de ene kamer vindt u ook een ingerichte bureau. In beide slaapkamers zijn er elektrisch te bedienen rolluiken. De badkamer is ingericht met ruime douche met glazen wand, dubbele lavabo en voldoende kastruimte. In de hall vindt u het afzonderlijk toilet, de vestiaire en een ruime en praktische berging waar de aa

Neem contact op