Appartement te koop

191900€

2 slaapkamers 72 vierkante meters

Immoweb code : 11395858
Immoweb code : 11395858

Overzicht

2 slaapkamers
72 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Recent 2-slaapkamer appartement

Dit prachtig appartement is gelegen in residentie "Sea-Port III" te Zeebrugge en geniet van een uitstekende ligging op wandelafstand van de jachthaven, De Rederskaai, openbaar vervoer en allerlei andere faciliteiten. Het appartement bevat: een inkomhal, apart toilet, een ruime en lichtrijke woonkamer met een volledig geïnstalleerde open keuken die uitkijkt op het zuidgeoriënteerde terras,  volwaardige slaapkamers, een badkamer met dubbele lavabo en ligbad met douchefunctie en een ruime berging met o.a. plaats voor wasmachine en droogkast. Daarnaast is er mogelijkheid tot aankopen van een gesloten garagebox aan de overkant van de straat. (Deze garage valt niet onder erfpacht).
Dit appartement kan gebruikt worden als eigen tweede verblijf of verhuurd worden als opbrengsteneigendom. De verkoop van het appartement valt onder erfpacht, wat het voor een investeerder uiterst interessant maakt. Het jaarlijks canon is fiscaal aftrekbaar in je belastingen. 
Troeven: gunstige/rustige ligging, goed onderhouden en direct instap klaar, lichtrijk, verwarming op gas, vliegenramen, ventilatiesysteem, lift in gebouw, fietsenberging,..
Voor meer informatie of een bezoek ter plaatse contacteer Vanessa op 0474 931 888.

Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op