Appartement te koop

349000€

3 slaapkamers 89 vierkante meters

Immoweb code : 11410217
Immoweb code : 11410217

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
89 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Ruim 3-slaapkamerappartement met panoramisch zicht op de ...

Ontdek dit ruime en zonnige 3-slaapkamerappartement, gelegen aan de bruisende jachthaven van Zeebrugge.

Dit ruim appartement biedt een prachtig uitzicht op de bruisende jachthaven en een rustgevende omgeving, met directe toegang tot diverse recreatieve mogelijkheden. De nabijheid van gezellige restaurants, cafés en winkels creëert een levendige sfeer. Dit alles maakt wonen in deze buurt niet alleen een leuke ervaring, maar ook een waardevolle investering met een blijvende aantrekkingskracht en stabiele waarde.

Indeling: Ruime, lichtrijke woonkamer met open keuken die volledig uitgerust is met hoogwaardige toestellen. Aansluitend aan de leefruimte bevindt zich een gezellig en zonnig terras met panoramisch uitzicht op de jachthaven. Het appartement beschikt over drie slaapkamers die zorgen voor optimaal comfort en met open zicht op de haven, twee badkamers, één met douche en één met bad, een apart toilet en een open berging.

Er is tevens ook de mogelijkheid om een ruime, afgesloten garagebox apart aan te kopen voor €50.000. Deze garagebox is ideaal voor extra opslag of veilige stalling van uw wagen en fietsen, en wordt verhuurd voor €115 per maand.

Het appartement is gelegen in een recent gebouw en geniet van een kwaliteitsvolle afwerking.

Neem gerust contact met ons op via [email protected] of 0471/22 68 18 voor meer informatie of om een bezichtiging in te plannen. 

 

Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op