Appartement te koop

195000€

2 slaapkamers 72 vierkante meters

Immoweb code : 11406089
Immoweb code : 11406089

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
72 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 12

Omschrijving

immo DAVID stelt voor: instapklaar 2 slpk app.

Ontdek dit prachtig en stijlvol gerenoveerd 2 slaapkamer appartement, gelegen op de 12e verdieping en voorzien van een prachtig uitzicht op het groene Breughelpark!

Het appartement werd vernieuwd in 2023 en vertoeft in een uitstekende staat van onderhoud en is ingedeeld als volgt: inkomhal, ruime/lichtrijke living met prachtige open keuken, 2 ruime slaapkamers (10m² - 12m²), apart toilet, badkamer en een vernieuwd terras. Daarnaast is er een privatieve kelder die extra opslagruimte biedt.

Extra troeven: met een EPC label C geniet U van energiezuinig wonen, wat bijdraagt aan lage energiekosten. De elektriciteit is volledig conform de huidige veiligheidsnormen en het appartement is asbestveilig, waardoor U met een gerust hart kunt wonen.

De maandelijkse lasten bedragen € 330-/maand (gemeenschappelijke delen, koud en warm water, verwarming), bovenop de lasten dient er nog een bijkomend bedrag betaald te worden van € 71,26/maand voor de afbetaling van de nieuwe terrassen.

Dit appartement in Zellik biedt een perfecte combinatie van comfort en een uitstekende ligging. Het is ideaal voor gezinnen, koppels of als investering.

Ideale ligging vlakbij Ring/Brussel/winkels/scholen/openbaar vervoer, centrum van Zellik, apothekers, dokters, kappers zijn op wandelafstand.

Laat deze unieke kans niet aan u voorbijgaan. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een bezichtiging. Uw droomappartement wacht op u.

Neem contact op