Appartement te koop

197000€

2 slaapkamers 73 vierkante meters

Immoweb code : 11330594
Immoweb code : 11330594

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
73 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 101

Omschrijving

Lichtrijk 2-slaapkamerappartement met terras en garage

Nabij het centrum van Zelzate vindt u dit lichtrijke appartement op de eerste verdieping van Residentie "Cesenatico 6-12". Via de inkomhal komt u in de leefruimte met veel natuurlijke lichtinval.
De aangrenzende keuken biedt voldoende ruimte voor het plaatsen van een eettafel. De badkamer is uitgerust met een ligbad (met douchegordijn), lavabo en toilet en biedt plaats voor uw wasmachine.
Er zijn 2 slaapkamers waarvan 1 ruime slaapkamer en 1 iets kleinere slaapkamer/bureelruimte langswaar u naar het terras kan. Na een drukke werkdag is het heerlijk genieten van een drankje op het terras.
Met een privatieve berging op het gelijkvloers heb je voldoende ruimte voor opslag, terwijl de gemeenschappelijke fietsenberging de perfecte plek biedt om je fiets veilig te stallen.
Voor diegenen die behoefte hebben aan een veilige parkeerplaats voor hun voertuig, biedt de garage de ultieme oplossing. En met de nabijheid van winkels, scholen en openbaar vervoer, geniet je van het gemak van alles wat de Zelzate te bieden heeft, allemaal binnen handbereik !

Neem contact op