Appartement te koop

3 slaapkamers 138 vierkante meters

Immoweb code : 7240989
Immoweb code : 7240989

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
138 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Klein beschrijf | Appartement met drie slaapkamers in het ce

Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In hartje Zonhoven staat een mooi appartement te koop met een bewoonbare oppervlakte van 138 m². Je woont hier vlakbij de supermarkt, de bank, de bakker en shopstad Hasselt. Het is bijgevolg een ideaal appartement voor koppels of voor investeerders die op zoek zijn naar een opbrengsteigendom.

De gezellige leefruimte heeft vooraan een prachtige raampartij voor een mooie lichtinval in de hele ruimte. Via de living kom je in de praktische keuken, voorzien van een elektrische kookplaat en voldoende kastruimte. De badkamer heeft een moderne douche en een wastafel. Dit appartement heeft twee slaapkamers. Een master bedroom en een tweede slaapkamer, ideaal als logeerruimte of dressing. Bij ditappartement hoort nog een prachtige derde slaapkamer op verdiep van maar liefst 24,60 m². Deze is mooi afgewerkt met houten plafond tot de nok van het dak.

Handig om te weten: dit appartement heeft een zeer goede isolatie, er zijn geen gemeenschappelijke kosten, het gebouw heeft slechts twee appartementen waardoor je geniet van voldoende privacy. Verder hoort bij dit appartement een garagebox van 12 m² met kantelpoort voor een optimale veiligheid.

Het appartement heeft een zalige ligging vlakbij de winkels en tegelijk slechts vier minuutjes van de autostrade voor makkelijk woon- en werkverkeer. Deze plek kan jouw nieuwe thuis zijn: drie slaapkamers, mooie lichtinval en een prachtige zolder. Aarzel niet, kom zeker eens kijke

Neem contact op