Appartement te koop

* 339620€

2 slaapkamers 93 vierkante meters

Immoweb code : 11231161
Immoweb code : 11231161
*exclusief belastingen

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
93 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Stijlvol 2-slaapkamer nieuwbouwappartement

Ontdek deze stijlvolle woonbeleving in het hart van Zwevegem, waar elk detail met zorg is overwogen om u een comfortabele en duurzame thuis te bieden. Dit nieuwe appartementencomplex “Residentie Sint-Amandus”, strategisch gelegen in het centrum, biedt een selectie van 1-, 2- of 3 -slaapkamerappartementen die zowel charme als functionaliteit uitstralen.

Bij binnenkomst leidt de inkomhal u naar een ruim opgezette leefomgeving, waar een open keuken harmonieus aansluit op een lichtrijke woonkamer. Deze centrale leefruimte vormt het hart van het appartement, ideaal voor zowel ontspannende momenten thuis als voor gezellige bijeenkomsten. De twee slaapkamers bieden een rustige toevlucht, terwijl de moderne badkamer, uitgerust met zorgvuldig geselecteerde materialen, zorgt voor dagelijks comfort. Daarnaast vergroot een praktische berging de functionaliteit van dit appartement.

Eén van de unieke kenmerken van dit appartement op de 2e verdieping is de directe toegang tot een zonnig terras. Deze buitenruimte, met uitzicht op de prachtige Sint-Amanduskerk en de sfeervolle groene binnentuin, is de ideale plek om te ontspannen en van de buitenlucht te genieten.
Voor degenen die behoefte hebben aan extra opslag of een veilige parkeerplaats, biedt dit project de mogelijkheid tot aankoop van een ondergrondse parkeerplaats, garagebox of berging. Bovendien is er een gemeenschappelijke fietsenberging beschikbaar, wat een zorgeloze mobiliteit binnen en buiten Zwevegem garandeert.

Heeft dit

Dit pand maakt deel uit van het project Sint-Amandus

Neem contact op