Appartement te koop

185000€

2 slaapkamers 92 vierkante meters

Immoweb code : 11292700
Immoweb code : 11292700

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
92 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 3

Omschrijving

Gerenoveerd appartement met 2 slpk en 2 terrassen

Dit prachtig gerenoveerde appartement, waar je onmiddellijk naar toe kan verhuizen, vormt dit de ideale woonplek. Helemaal in het centrum gelegen, doch zonder last van het verkeer dankzij de ligging op de 3de verdieping. Met de verplichte aankoop van de garage (t.w.v. 14 000€) is een parkeerplaats zoeken verleden tijd!

Door de volledige renovatie, vormt het appartement een mooi modern geheel waar het heerlijk vertoeven is!

De ruime slaapkamers afgewerkt in laminaat en zijn rustig gelegen aan de achterkant van het appartement. Via een van de slaapkamers heeft u toegang tot het eerste terras waar u kan genieten van de ochtendzon.Vooraan het appartement bevindt zich de ruime en lichtrijke leefruimte die naadloos overloopt in de moderne open keuken. Vlakbij de keuken en leefruimte bevindt zich een polyvalente ruimte die kan dienen als extra berging, bureau, hobbyruimte, ... Via de leefruimte kan u naar het 2de zuidwest gerichte terras.

Verder omvat het appartement nog een berging, gastentoilet met handenwasser en een moderne badkamer voorzien van lavabo in meubel, handdoekradiator en ligbad met douchemogelijkheid.

Neem contact op