Appartement te koop

249000€

2 slaapkamers 93 vierkante meters

Immoweb code : 11366067
Immoweb code : 11366067

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
93 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Modern instapklaar app met 2 slpks en zuidgericht terras

Dit modern en perfect instapklaar appartement bevindt zich pal in het centrum van Zwevegem met o.a. supermarkt en bushalte op (hele korte) wandelafstand!

Het appartement is gelegen op de 2de verdieping van residentie Kappaert. U komt binnen in de ruime inkomhal waar het gastentoilet met lavabo centraal gelegen is. Vooraan zijn de 2 volwaardige ruime slaapkamers gelegen.

De open en lichtrijke leefruimte vormen één geheel met de open moderne keuken. Deze is voorzien van alle nodige toestellen. Vlakbij de keuken bevindt zich de berging met o.a. aansluiting voor wasmachine en droogkast. Het terras is te bereiken via het grote schuifraam, hier is het heerlijk vertoeven dankzij de zuidoriëntatie. De badkamer is uitgerust met een dubbele lavabo in meubel en inloopdouche.

Om het comfort van het appartement helemaal compleet te maken, hoort bij het appartement ook een ondergrondse autostaanplaats met aansluitende berging.

Op zoek naar een appartement met goede ligging als eigen bewoning of als investering? Dan is dit appartement zeker uw bezoekje waard! Contacteer ons snel voor uw bezoek ter plaatse.

Neem contact op