Appartement te koop

175000€

1 slaapkamer 72 vierkante meters

Immoweb code : 11315525
Immoweb code : 11315525

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
72 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Instapklaar leuk 1 slaapkamer appartement

Gelegen op 50 m van de markt van Zwevezele en slechts een korte wandeling naar het Kasteelpark.

Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping en is bereikbaar met de lift, alsook kan de bewoner gebruik maken van de gemeenschappelijke tuin en een privé parking, veilig afgesloten met automatische poort.
Optioneel kan je de garagebox bij aankopen voor 10.000 EUR. (is niet verplicht)

Het appartement is een ideale investering, perfect om te verhuren of als eerste stekje. Met een verhuurpotentieel van 600 EUR per maand biedt het een solide rendement.

Inkomhal met toegang naar de ruime slaapkamer aan de rustige achterzijde van het gebouw, naastliggend vinden we de badkamer, voorzien van een ligbad met douchescherm en enkele lavabo en apart gastentoilet.
De woonkamer bevindt zich aan de voor-/straatkant, deze is ruim en lichtrijk en praktisch in te richten, er is een balkon waar je de namiddag/avondzon kunt genieten. De keuken, hoewel eenvoudig, is uiterst functioneel en wordt versterkt door een aangrenzende berging/wasruimte.

Pluspunten van dit appartement zijn onder andere het kleinschalige gebouw, de aanwezigheid van een lift en het feit dat er geen renovatiewerkzaamheden nodig zijn, waardoor het direct verhuurbaar is.

* Interessant *
We beschikken over een simulatie van het EPCverslag zodat u als koper goed weet welke maatregelen u kunt nemen om het label aan te passen naar 195 kWh(m2 jaar) of label B

Geïnteresseerd? Bel ons vandaag nog voor meer informatie of een

Neem contact op