Appartement te koop

249000€ Oude prijs € 279.000

1 slaapkamer 50 vierkante meters

Immoweb code : 11281252
Immoweb code : 11281252

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
50 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Welkom bij dit prachtige appartement gelegen aan de Grotesteenweg Noord te Zwijnaarde. Dit moderne en goed onderhouden appartement biedt een ideale combinatie van comfort, stijl en gemak, perfect voor een single, een koppel of als investering.
Dit gezellige appartement beschikt over één ruime slaapkamer, ideaal voor rustige nachten en ontspannen ochtenden. Met een eigen ondergrondse staanplaats heb je altijd een veilige plek om je auto te parkeren. Extra opslagruimte voor fietsen en gereedschap vind u in de kelder. Geniet van de zon op je eigen groen terras. Perfect voor ontspannen momenten, een kopje koffie in de ochtend of een gezellige avond met vrienden.
Dit appartement is gunstig gelegen nabij winkels, scholen, openbaar vervoer en uitvalswegen, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot alles wat Zwijnaarde te bieden heeft. Bovendien biedt de nabijheid van groene ruimtes en recreatieve voorzieningen volop mogelijkheden voor ontspanning en activiteiten in de buitenlucht.
Mis deze kans niet om eigenaar te worden van dit prachtige appartement. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen. Plan online uw bezoek in. Dit is een startprijs.

Exclusief te koop aangeboden via de Oximo online verkoopsprocedure. Voor registratie en aanvaarding van de verkoopsvoorwaarden zie www.oximo.be.

Renovatieplicht: nee

Neem contact op