Appartement te koop

375000€

2 slaapkamers 95 vierkante meters

Immoweb code : 11407019
Immoweb code : 11407019

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
95 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Instapklaar appartement aan de parkbossen

Residentie 'Parkhoeve’ gelegen nabij het centrum van Zwijnaarde, is een ontwikkeling bestaande uit 52 appartementen, 2 woningen en 83 ondergrondse staanplaatsen. Deze prachtige nieuwe site daterende 2021 waar men wist om de charmes van de oude gerestaureerde hoeve perfect te combineren met het moderne comfort van vandaag (E-peil: 30).

De indeling van het instapklare appartement van 95m²: we komen via de inkomhal met enerzijds gastentoilet en bijkomend de mogelijkheid tot plaatsen van vestiairekast terecht in de lichtrijke woonruimte. Voorzien van hoogwaardige materialen hebben we verder een centrale keuken, nachthal, berging, twee slaapkamers en een badkamer met inloopdouche. Verder is er ook nog een aangenaam, overdekt terras van ca. 10 m².

De lift brengt ons tot slot naar niveau -1 waar ook nog een ruime fietsenstalling is voorzien en de mogelijkheid tot aankoop van een autostaanplaats (25.000 euro). De parking is vlot toegankelijk via een automatische poort alsook is er voldoende ruime manoeuvreerruimte.

Renovatieplicht: nee

Neem contact op