Appartementsblok te koop

699000€

3 slaapkamers 300 vierkante meters

Immoweb code : 11324741
Immoweb code : 11324741

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
300 vierkante meters bewoonbare ruimte
140 vierkante meters grond

Omschrijving

Prachtig pand handelspand met luxe woonst in winkelstraat va

Dit authentiek handelspand is gelegen op enkele stappen van de grote markt van Aalst in de vernieuwde Molenstraat.
Het pand staat gekend als voormalige kaaswinkel Filliaert met luxe woonst er boven. In 2000 werd het volledige gebouw gestript en heropgebouwd naar een pareltje.
Bij het betreden van het gebouw heeft men de ruime toonzaal van de voormalige kaaswinkel, aansluitend bevinden er zich de keuken, het magazijn, kleine koer en een wijn/opslagkelder.
De woonst boven het handelsgedeelte is duplex appartement met een ruime leefruimte en eetplaats, luxe bulthaup keuken, zonneterras en berging. Op de verdieping zijn drie slaapkamers voorzien met ingebouwde kasten en verlichting. De badkamer is uitgerust met douche, lavabomeubel enapart toilet. Aansluitend is er nog een dressingruimte.
De woning is volledig uitgerust met de beste materialen: domotica systeem, B&O Surround, airco units op alle kamers, verlichting van Modular, parketvloeren, alarmsysteem, overal hoogrendements beglazing, centrale verwarming op aardgas (EPC: 184kWh/m²), elektriciteit conform de wetgeving.
Dit handelspand heeft verschillende mogelijkheden tot andere bestemmingen gezien de oppervlakte van 140m². Kortom prachtig pand op toplocatie!
Bij interesse om de kaaswinkel verder uit te baten, zijn de eigenaars bereid om te helpen bij de heropstart.

Voor meer informatie of een bezoek, contacteer Didier van B&V invest op het nummer 0476/ 73. 17. 99.

Neem contact op