Appartementsblok te koop

469000€

4 slaapkamers 218 vierkante meters

Immoweb code : 11063238
Immoweb code : 11063238

Overzicht

4 slaapkamers
4 badkamers
218 vierkante meters bewoonbare ruimte
50 vierkante meters grond

Omschrijving

Handelshuis met 4 studio's en wassalon beneden

Algemeen:
Dit pand bestaat op het gelijkvloers uit een handelsruimte (thans ingericht als wassalon) met daarboven 4 studio's. Het pand is echter vergund als handelswoning. De vier studio's zijn allen verhuurd als studentenkamers aan 450 €/stuk. Het wassalon is heden niet in gebruik doch alle toestellen zijn aanwezig om de ruimte terug in gebruik te nemen.

Naast studentenverhuur zijn er natuurlijk ook mogelijkheden naar Airbnb. Kers op de taart is natuurlijk de centrale locatie vlakbij de Universiteit en prachtig heraangelegde straat.


Indeling:
Gelijkvloers vinden we de machines van het wassalon terug. Er is een deur naar een ruime bergkelder. Achteraan vinden we dan de trap naar de studentenkamers. Op elke verdieping is er een studentenkamer voorzien. Deze beschikken over een ruime leefruimte met bed, basic keuken en afzonderlijke badkamer met douche en toilet.
De huurinkomsten kunnen mits enige opfriswerken verder geoptimaliseerd worden. Dit pand valt heden onder de renovatieverplichting.

Interesse?
Zoekt u een interessante investering op een toplocatie in de Stad? Aarzel niet langer en neem contact op via 03/459.89.59 of [email protected].

Neem contact op