Appartementsblok te koop

2222000€

9 slaapkamers 474 vierkante meters

Immoweb code : 11404424
Immoweb code : 11404424

Overzicht

9 slaapkamers
5 badkamers
474 vierkante meters bewoonbare ruimte

Omschrijving

Investeringseigendom op 't Eilandje, 5 topunits!

Investeringseigendom op 't Eilandje, 5 topunits!

Dit investeringsobject bestaat uit een veelzijdig woon- en werkcomplex op een uitstekende locatie.

Op de gelijkvloerse verdieping bevindt zich een ruim kantoor van ca.120m2. Gelegen in het levendige Eilandje biedt dit kantoor de ideale werkplek voor professionals die willen profiteren van een bruisende omgeving. Met een moderne inrichting en een open indeling, biedt het kantoor alle ruimte en comfort die nodig is voor een productieve werkomgeving.

Daarboven bevinden zich drie appartementen, elk met twee slaapkamers en een oppervlakte van ca.78m2. Gelegen op de eerste tot en met de derde verdieping van een hedendaags complex, bieden deze moderne appartementen comfortabel en hedendaags wonen te midden van een levendige omgeving. De open indeling, grote ramen en moderne voorzieningen zorgen voor een aangename woonervaring.

En tot slot, op de 4e en 5e verdieping, bevindt zich een luxueus duplex penthouse met een oppervlakte van ca.120m2. Dit moderne penthouse biedt een prachtig uitzicht over de omgeving en beschikt over drie slaapkamers, een ruime leefruimte, een moderne keuken en twee royale terrassen. De lift komt rechtstreeks op de verdiepingen.

Met zijn veelzijdige aanbod van kantoorruimte en appartementen, en zijn centrale ligging in het bruisende Eilandje van Antwerpen, biedt dit investeringspand een unieke kans voor investeerders.

Totale huuropbrengst: 7.091€/maand (excl. kosten)

Contacteer LISTED +32 3 283 51 51.

Neem contact op