Appartementsblok te koop

560000€

3 slaapkamers 210 vierkante meters

Immoweb code : 11323739
Immoweb code : 11323739

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
210 vierkante meters bewoonbare ruimte
106 vierkante meters grond

Omschrijving

Opbrengsthuis/woning (210 m²) bestaande uit studio apparteme

Opbrengsthuis/woning (210 m²) bestaande uit studio appartement (68 m²) en duplex appartement (98 m²) met 2 slaapkamers in Antwerpen (2018).

Het pand (gekend als woning) is uiterst gunstig gelegen op wandelafstand van het bruisende Zuid en de gezellige Troonplaats. Het is vlot bereikbaar met bus, tram en trein en ook aan velo-stations is er geen gebrek in de nabije omgeving. Met de wagen bereik je de snelweg in een tweetal minuten.

De woning verkeert in goede staat en straalt charme uit dankzij de authentiek bewaarde elementen. In 2014 is het dak geïsoleerd en ook is er recent een nieuwe verwarmingsketel geplaatst. Verder is de elektriciteit conform en zijn de ramen voorzien van dubbele beglazing. Het gelijkvloers bestaat uit een studio appartement van zo’n 68 m² met ingerichte keuken en badkamer. De badkamer is voorzien van een mezzanine met mogelijkheden. Achteraan heb je toegang tot de gezellige stadskoer (17 m²) met noord-oriëntatie. Op de bovengelegen verdiepingen situeert zich het duplex appartement (98 m²) met 2 ruime slaapkamers.

Tot slot beschikt het pand nog over een kelder (41 m²) en fietsenstalling. Ben je op zoek naar een interessante investering of een woning met mogelijkheden? Mis deze kans niet en kom met eigen ogen ontdekken wat dit pand te bieden heeft! Bewoonbare opp. 210 m² ref.: brut. vloeropp. EPC-certificaat. Voor meer info of een gratis schatting surf naar www.hansimmo.be

Neem contact op