Appartementsblok te koop

699900€

Immoweb code : 11251434
Immoweb code : 11251434

Overzicht

Omschrijving

Top investering in het centrum van Antwerpen

4 appartementen met terrassen (totaal 92m²) in een karaktervol gebouw met lift vlakbij het centraal station/zoo van Antwerpen, de Keyserlei, de Rooseveltplaats en allerlei andere bekende plaatsen. Dit in een straat met tal van mooie gebouwen en huizen.

Deze centrale appartementen beschikken over 2 (mogelijks 3 slaapkamers indien men de keuken integreert in de ruime eet/leefruimte). Elk appartement heeft daarnaast ook een ruime hal, opbergruimte, apart toilet, badkamer, keuken, zeer ruime eet/leefruimte en een terras. De appartementen bevinden zich in een karaktervol betonnen gebouw van 4 appartementen met lift. Elke unit heeft een bijhorende kelderberging.

Appartementen in deze omgeving zijn steeds direct verhuurd en/of verkocht na renovatie (GESCHATTE WAARDE 295.000 - 305.000 euro per stuk door een erkend schatter). Daarnaast ook ideaal om als Air-Bnb eventueel te gaan verhuren.

U kunt altijd een mailtje sturen voor eventuele vragen en/of een bezoek in te plannen op het mailadres [email protected]

Geen immo!
Annick

Neem contact op