Appartementsblok te koop

299999€

6 slaapkamers 181 vierkante meters

Immoweb code : 11290358
Immoweb code : 11290358

Overzicht

6 slaapkamers
3 badkamers
181 vierkante meters bewoonbare ruimte
85 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruime woning gekend als meergezinswoning in leuke buurt!

Deze ruime woning is gelegen in een rustige straat in het bruisende Boho op de grens van Antwerpen Noord. Het pand staat historisch gekend als meergezinswoning zijnde gelijkvloers appartement en duplex. Op wandelafstand van gezellige plekjes zoals de verschillende eet- en drinkgelegenheden rondom Sint-Willibrordusplein o.a. Bar Chapel. Vergeet ook de vrijdagmarkt op 't Laar niet! Er is een gemakkelijke verbinding met het openbaar vervoer, op enkele minuten van het stadscentrum of de Ring.

Ideaal als investering, ruime ééngezinswoning of kangoeroewoning!

Grootste troeven:

Ruim pand
Veel potentieel!
Te renoveren/ op te frissen naar eigen smaak/stijl
Mogelijks 6 slaapkamers
2 units mogelijk

Indeling:

Kelder: Ruim & droog. Aparte meters nutsvoorzieningen (water is gemeenschappelijk).
GLVL (app 1): Inkomhal met aansluitend de ruime living (24m²). Bij het doorlopen komt u de eetkamer tegen (momenteel gebruikt als living). Vervolgens een eerste kleine badkamer (2m²) met douche en wc. Achteraan de woning bevindt zich nog de geïnstalleerde keuken (13m²) die doorgang biedt naar de stadskoer (4m²).
Duplex (V1 & V2): De 1ste verdieping is opgedeeld in verschillende kamers, momenteel 4 slaapkamers (17m², 15m², 15m² & 10m²). Verder is er nog een badkamer (5m²) met toilet. Op de 2de verdieping vinden we de laatste 2 slaapkamers (18m² & 10m²) terug samen met een ingerichte badkamer (8m²) met toilet

Neem contact op