Appartementsblok te koop

1590000€

16 slaapkamers 685 vierkante meters

Immoweb code : 10835435
Immoweb code : 10835435

Overzicht

16 slaapkamers
8 badkamers
685 vierkante meters bewoonbare ruimte
321 vierkante meters grond

Omschrijving

Kwalitatief appartementsgebouw bestaande uit 8 appartementen

Algemeen:
We vinden dit appartementsgebouw met 8 units op een absolute toplocatie in Borgerhout vlakbij het Te Boelaerpark. De gemene delen van het gebouw werden recent aangepakt. Zo werd het dak geïsoleerd met 14 cm PUR en kreeg de traphal een opfrisbeurt. Alle appartementen beschikken over twee slaapkamers en een mooi terras. Gelijkvloers zijn er zelfs twee leuke tuintjes aanwezig. In de kelder heeft elk appartement ook een mooie berging. Vandaag zijn 6 van de 8 appartementen verhuurd voor samen 5.650 €/maand (gelijkvloerse appartementen zijn niet verhuurd) en 300 € provisie voor de kosten per maand.

Indeling:

Gelijkvloers vinden we twee appartementen met twee slaapkamers en tuin. Het appartement aan de linkerzijde heeft een eigen inkom. Via de traphal vinden we op elke verdieping telkens twee dezelfde appartementen terug, telkens met twee slaapkamers en een terras. Deze aan de linkerzijde zijn 81 m² en deze aan de rechterzijde 74 m². De appartementen zijn allen voorzien van een laminaatvloer en beschikken allemaal over vernieuwde PVC-ramen met hoogrendementsglas

Ondergronds is er een grote kelderberging voorzien voor elk appartement.

Interesse?
Zoekt u een investering op een toplocatie in Borgerhout? Aarzel niet en neem contact via 03/459.89.59 of [email protected].

Neem contact op