Appartementsblok te koop

475000€

5 slaapkamers 247 vierkante meters

Immoweb code : 10284963
Immoweb code : 10284963

Overzicht

5 slaapkamers
3 badkamers
247 vierkante meters bewoonbare ruimte
297 vierkante meters grond

Omschrijving

Mooie opbrengsteigendom aan Bist te Wilrijk

Op een toplocatie te Wilrijk nabij de Bist vinden we deze zeer ruime woning, heden in dienst als opbrengsteigendom. Met een totale bewoonbare oppervlakte van maar liefst 250 m² biedt deze woning zeer veel mogelijkheden. Bijkomende troef is de grote tuin (190 m²). De achtergevel werd geïsoleerd met 50 mm glaswolplaten en het dak werd in 2012 vernieuwd met 50 mm PUR. De centrale ligging nabij de Bist maakt dat er goede ontsluitingen zijn en dat alle winkels op wandelafstand bereikbaar zijn.

Het pand is op te frissen en kan dan dienst doen als 2 appartementen, woonst of studentenhuis.

We betreden het pand in de ruime inkomhal. Op het gelijkvloers werd er een eerste wooneenheid ingericht. Aan de straatzijde vinden we de slaapkame lopend is er dan een ruime living bestaande uit zithoek, eethoek en aansluitend een veranda. Naast de eethoek vinden we een ruime keuken terug. Achteraan is er een bergruimte en een te renoveren badkamer bestaande uit bad, lavabo en toilet.

Op de eerste verdieping vinden we een tweede woonentiteit. Hier is er 1 grote slaapkamer en 1 bureel doch met enkele kleine ingrepen kan dit naar 2 volwaardige slaapkamers worden gebracht. Er is een basis keuken aanwezig en een badkamer met douche en lavabo.

Op de tweede verdieping werd er een 1 slpkamerapp./studio voorzien. Er is een leefruimte, slaapkamer en keuken. In de keuken werd ook een douche met kleine lavabo voorzien.

Er is een ruime aangelegde tuin aanwezig en een kelder

Neem contact op