Appartementsblok te koop

950000€

8 slaapkamers 650 vierkante meters

Immoweb code : 11359483
Immoweb code : 11359483

Overzicht

8 slaapkamers
6 badkamers
650 vierkante meters bewoonbare ruimte
290 vierkante meters grond

Omschrijving

Vergund en verhuurd appartementsgebouw met 6 app. en 6 boxen

Algemeen:
We vinden dit appartementsgebouw met 6 units op een zeer interessante locatie in Hoboken. Op het gelijkvloers vinden we 6 ruime garageboxen met bergruimte terug en een gemeenschappelijke tuin.
Op de eerste verdieping vinden we 3 appartementen terug. Twee appartement hebben 1 slaapkamer en 1 appartement heeft 2 slaapkamers. Op de tweede verdieping vinden we dezelfde indeling terug.
Het appartementsgebouw is volledig vergund en momenteel ook volledig verhuurd. Na renovatie kunnen deze huurprijzen wel geoptimaliseerd worden. Op heden zijn er 3 appartementen met renovatieverplichting aanwezig. De verwarming is met gaskachels (4 app.) of CV met condensatieketels (2 app). Alle energieprestatiecertificaten kunnen worden ingekeken op onze website.

Indeling:

Linksachteraan vinden we op de verdiepingen een appartement van 64 m² met 1 slaapkamer en leuk terras terug. In het centrale deel van het gebouw vinden we boven elkaar 2 appartementen van 77 m² met 1 slaapkamer en leuk hoekraam in de living. Rechtsvooraan zien we dan per verdiep een appartement van 77 m² met 2 slaapkamers en terras .

Gelijkvloers zijn er 6 grote garageboxen met bergruimte en een gemeenschappelijke tuin aanwezig.

Interesse?
Zoekt u een investering om naar eigen hand te zetten in Hoboken? Aarzel niet en neem contact via 03/459.89.59 of [email protected].

Neem contact op