Appartementsblok te koop

399000€

3 slaapkamers 257 vierkante meters

Immoweb code : 11110738
Immoweb code : 11110738

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
257 vierkante meters bewoonbare ruimte
350 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruim handelsgelijkvloers met appartement in Berlaar

Openhuizendag zaterdag 2 december van 9u30 tot 10u30!!

Commercieel gelijkvloers met bovenliggend appartement in Berlaar

Ligging: Deze eigendom is gelegen nabij het centrum van Berlaar. Scholen, openbaar vervoer alsook supermarkten zijn vlot bereikbaar. De ligging brengt voldoende visibiliteit om uw zaak kenbaar te maken.

Indeling: Handelsgelijkvloers met aparte keuken en toilet. Het appartement kent een aparte zij-ingang met ruimte voor wasmachine en droogkast, op het eerste verdiep woonkamer met open keuken, slaapkamer en badkamer. Op het tweede verdiep zijn er 2 slaapkamers voorzien

Beschrijving: Deze eigendom biedt een koper verschillende mogelijkheden. dankzij de huidige voorzieningen en onderkeldering (metkruipkelder) zijn er tal van opties om het handelsgelijkvloers om te vormen naar het type zaak naar uw wens.
Het gelijkvloers is momenteel voorzien van een prachtige kantoorruimte met een keuken voorzien van nodige kasten en toestellen alsook een sanitaire ruimte en aparte vergaderzaal. Het duplex kent een aparte ingang langs de zijkant van het gebouw, beneden bevindt zich de wasruimte. Op de eerste verdieping is er een vernieuwde keuken en badkamer, woonkamer en een eerste slaapkamer. Onder het dak zijn er 2 ruime slaapkamers.

Extra:

- EPC label B

- Instapklaar

- Airconditioning en alarmsysteem

- Zonnepanelen
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHAT

Neem contact op