Appartementsblok te koop

595000€

Immoweb code : 11332901
Immoweb code : 11332901

Overzicht

1 badkamer
3765 vierkante meters grond

Omschrijving

Opbrengsteigendom

Dit bedrijfsdomein gelegen in het hart van Bulskamp (dichtste deelgemeente van Veurne), biedt een uitstekende locatie met rechtstreekse toegang tot Veurne Centrum, de E40-snelweg en heeft een directe verbinding met de kustlijn.

Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door een lichtrijke en nette toonzaal, ideaal voor het presenteren van producten of diensten aan klanten. Verder komen we binnen in de kantoorruimte die voorzien werd van alle comfort zoals vloerverwarming, rondom kasten op maat, voldoende elektriciteitsnetten, tv/internet, etc.
Tussen het bureel en de loods, hebben we een douchekamer, een apart toilet en een technische ruimte.

De ruime loods met sectorale poort biedt flexibiliteit voor diverse activiteiten of opslagbehoeften.

Voor het gemak van klanten en werknemers is er voldoende parkeergelegenheid voor en rondom de bedrijfssite, evenals omvat dit domein een aangrenzende weide van 1.300 m²!

Bovendien bestaat de mogelijkheid er om de toonzaal en het bureel om te vormen naar een woning met aangrenzende loods via een bestemmingswijziging.

Hierdoor is dit domein ook interessant voor wie op zoek is naar een combinatie van wonen en werken op dezelfde locatie.
Indien de plaats naar ruimte ontbreekt of u liever uw privéleven afscheidt van uw bedrijfsactiviteiten, bestaat de mogelijkheid er om een recente woning recht tegenover het bedrijf aan te kopen, dit ook via dezelfde eigenaar, m.a.w. ook via dezelfde aankoopakte!

Neem contact op