Appartementsblok te koop

590000€

5 slaapkamers 599 vierkante meters

Immoweb code : 11014272
Immoweb code : 11014272

Overzicht

5 slaapkamers
599 vierkante meters bewoonbare ruimte
500 vierkante meters grond

Omschrijving

Huis

Dit bijzondere rendementsgebouw is een zeldzame kans op de vastgoedmarkt in Eupen. Het is ideaal gelegen in het hart van de stad en bestaat uit een commerciële ruimte op de begane grond en drie appartementen, met een aantrekkelijk verhuurpotentieel.

De begane grond herbergt een commerciële ruimte die maximaal zichtbaar is in een druk bezochte omgeving. Dit biedt uitstekende mogelijkheden voor ondernemers en handelaren die op zoek zijn naar een eersteklas locatie.

Bovendien beschikt dit pand over een grote tuin, wat een zeldzame buitenruimte in het stadscentrum is, ideaal voor ontspanning of tuinaanleg. De ruime garage biedt plaats aan maximaal drie auto's en is een waardevolle toevoeging voor huurders of eigenaren.

Watbetreft de rendabiliteit kan dit pand een maandelijkse huurinkomst van € 3.200 genereren, wat het tot een potentieel winstgevende investering maakt.

Als u op zoek bent naar een kwalitatief hoogwaardig rendementsgebouw in het hart van Eupen, verdient deze kans uw aandacht. Mis niet de gelegenheid om eigenaar te worden van dit veelzijdige pand dat een breed scala aan mogelijkheden biedt voor investeerders en ondernemers.

Neem contact op