Appartementsblok te koop

4700000€

Immoweb code : 10441365
Immoweb code : 10441365

Overzicht

Omschrijving

Te koop: Opbrengsteigendom met 16 appartementen en 16 autos

Deze nieuwbouwresidentie biedt 16 appartementen te koop aan, met één of twee slaapkamers. Het complex is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een nieuw, modern en comfortabel appartement in een nieuwbouw Residentie Sering.

De appartementen zijn ontworpen met veel aandacht voor detail en zijn gebouwd met hoogwaardige materialen. Elke unit heeft een eigen balkon/terras waar u kunt genieten van het buitenleven. De appartementen zijn ook voorzien van grote ramen waardoor er veel natuurlijk licht binnenkomt.

Elke eenheid is ontworpen om optimaal gebruik te maken van de beschikbare ruimte en om het comfort en de privacy van de bewoners te waarborgen.

Het appartementencomplex is ook ontworpen met duurzaamheid in gedachten. Er wordt gebruik gemaakt van energie-efficiënte technologieën en materialen om de impact op het milieu te verminderen en de energiekosten te verlagen.

Het complex is gelegen in een rustige omgeving met goede verbindingen naar de stad. Er zijn verschillende voorzieningen in de buurt, zoals winkels, restaurants en scholen.

Als u op zoek bent naar een moderne en comfortabele opbrengsteigendom, dan is dit project zeker het overwegen waard!

Neem contact op