Appartementsblok te koop

799000€

7 slaapkamers 400 vierkante meters

Immoweb code : 11330899
Immoweb code : 11330899

Overzicht

7 slaapkamers
5 badkamers
400 vierkante meters bewoonbare ruimte

Omschrijving

Vastgoedbeleggingen

Macnash North presenteert u exclusief dit gebouw gelegen in Molenbeek-Sint-Jan. Dit investeringspand biedt een mooie investeringskans. Het bestaat uit 5 eenheden en is stedenbouwkundig erkend. Momenteel is het gebouw verhuurd als volgt: 3 appartementen met 1 slaapkamer, een studio met 1 slaapkamer, en een triplex met 3 slaapkamers dat onlangs is gerenoveerd, plus een garage en een commerciële ruimte die momenteel als wasserette wordt gebruikt.

Dankzij de flexibele indeling biedt het gebouw verschillende mogelijkheden, wat het tot een ideaal keuze maakt om uw vastgoedportefeuille te diversifiëren. Bovendien zijn er maar weinig werkzaamheden nodig, wat het gebouw nog aantrekkelijker maakt voor investeerders.

De plannen zijn beschikbaar op kantoor voor een grondige analyse van de structuur en de mogelijkheden voor inrichting. De rendabiliteit van deze investering is uitstekend, waardoor het een kans is die u niet mag missen.

Voor meer informatie over dit pand en om bezoeken te regelen, kunt u gerust contact opnemen met onze agent Ovidiu TOMSA op 0472/64.28.92 of [email protected]. Hij staat tot uw beschikking om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij uw vastgoedinvestering.

Neem contact op