Appartementsblok te koop

* 1990000€

14 slaapkamers

Immoweb code : 11364491
Immoweb code : 11364491
*exclusief belastingen

Overzicht

14 slaapkamers
8 badkamers

Omschrijving

Opbrengsteigendom - Appartementsgebouw

Bent u op zoek naar een veilige en winstgevende vastgoedbelegging? Zoek dan niet verder! We zijn verheugd u dit uitzonderlijke beleggingspand te kunnen presenteren, ideaal gelegen en in uitstekende staat.
Gelegen in een rustige straat biedt dit gebouw een zeldzame investeringsmogelijkheid met een solide huurrendement. Het bestaat uit :
·6 ruime 2-slaapkamerappartementen van 105 m² met terrassen : elk appartement biedt een royale, lichtrijke leefruimte van 38m²,mooie ingerichte keuken, elk met 2 terrassen en alle moderne comfort.
·2 penthouses van 65m² met terrassen van 50m²: deze penthouses bieden een exclusieve levensstijl met een goede afwerking en een ononderbroken uitzicht op het Scheutbos park vanaf hun grote terrassen.
·6grote garages op de begane grond, ideaal voor huurders die een auto bezitten, deze garages bieden gemak en veiligheid en ook welkome extra opslagruimte.
Het gebouw is momenteel bijna volledig verhuurd, wat een stabiel inkomen en een aantrekkelijk huurrendement voor investeerders garandeert.
Het gebouw ligt in een gewilde wijk van Molenbeek en biedt uitstekende toegang tot openbaar vervoer, winkels, scholen en groene ruimten, waardoor het een ideale keuze is voor huurders.
Mis deze unieke kans niet om te investeren in een kwaliteitsvastgoed met een hoog rendementspotentieel. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een bezichtiging.
Tel : 02/420 00 28 of [email protected]


Huidige totale maandelijkse

Neem contact op