Appartementsblok te koop

9 slaapkamers 322 vierkante meters

Immoweb code : 11241007
Immoweb code : 11241007

Overzicht

9 slaapkamers
5 badkamers
322 vierkante meters bewoonbare ruimte

Omschrijving

GERENOVEERDE OPBRENGSTEIGENDOM MET EEN UITSTEKEND RENDEMENT

IN OPTIE!


Welkom bij deze unieke kans om te investeren in een opbrengsteigendom die niet alleen stabiele inkomsten genereert, maar ook waarde toevoegt aan uw portefeuille op lange termijn. Gelegen in een bloeiende buurt met een sterke vraag naar huurwoningen, biedt deze eigendom een veelbelovend rendement en een solide investeringsmogelijkheid.

Deze opbrengsteigendom is strategisch gelegen aan het strand, met gemakkelijke toegang tot voorzieningen zoals winkels, restaurants, scholen en openbaar vervoer. De locatie trekt een divers huurderspubliek aan wat resulteert in een constante vraag naar huurwoningen.

Dit onderhouden pand met 2 garages beschikt over 5 wooneenheden die allemaal zijn uitgerust met moderne voorzieningen en comfortabele leefruimtes. Een van de voordelen die deze opbrengsteigendom onderscheidt, is het feit dat alle nutsvoorzieningen conform zijn en gescheiden per eenheid, waardoor huurders zelf verantwoordelijk zijn voor hun eigen verbruik. Dit niet alleen zorgt voor een eerlijke verdeling van kosten, maar minimaliseert ook de administratieve lasten voor de eigenaar. HR verwarmingsketels, alle ramen, keukens en badkamers werden in 2017 vernieuwd. Een nieuw dak werd in 2020 voorzien. Geen lift aanwezig. Elektriciteit vernieuwd en conform!

Indeling:

Gelijkvloers: 2 garages, 3 gescheiden bergingen, technische ruimte met individuele vernieuwde tellers water/gas/elektriciteit.

Eerste verdieping: Appartement met 3 slaapkamers 112m².
...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op