Appartementsblok te koop

495000€

4 slaapkamers 228 vierkante meters

Immoweb code : 11349524
Immoweb code : 11349524

Overzicht

4 slaapkamers
3 badkamers
228 vierkante meters bewoonbare ruimte
75 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Kans: Huis met vergunning voor 3 eenheden

Ontdek deze zeldzame kans in Schaarbeek! ERA CHATELAIN presenteert deze ruime woonhuis, ideaal gelegen nabij het Josaphatpark. Met een stedenbouwkundige vergunning voor 3 wooneenheden biedt deze woning van 230m² bruto (194m² bewoonbaar volgens PEB) een uitzonderlijk potentieel.

De huidige indeling omvat:

Kelder: kelders voor praktische opslagruimte.

Begane grond: woonkamer, keuken, 1 slaapkamer en badkamer.

1e verdieping: woonkamer, keuken, eetkamer met douche en buitenruimte tussen de verdiepingen.

2e verdieping: 2 slaapkamers.

3e verdieping: 1 slaapkamer, een kantoor, 1 badkamer

Je zult worden aangetrokken door het licht, de omgeving en de nabijheid van winkels en openbaar vervoer. Bovendien voegt de mogelijkheid van parkeren extra waarde toe.

Technische kenmerken zijn onder meer PVC-dubbele beglazing, elektrische conformiteit en een goed potentieel voor huurinkomsten. De vergunning staat één woning per verdieping toe op de begane grond, eerste en tweede verdieping, evenals de inrichting van de zolder.

Mis onze virtuele rondleiding niet voor een eerste kennismaking met deze uitzonderlijke woning: https://nodalview.com/s/1fwC5H7qfC5Ba7H88S6WLX . Voor meer informatie of om een bezoek te plannen, neem contact met ons op via +32 2 705 07 00. Verken al onze te koop staande panden in Schaarbeek exclusief op era.be/chatelain.

Neem contact op